Slide-ellenaantafel Slide-1 Slide-2 Slide-3 Slide-4 Slide-5

Kunstenaar Den Haag

Welkom op mijn website, mijn naam is Ellen van Stokkum en ik ben kunstenaar in Den Haag. Al jaren ben ik met mijn atelier gevestigd op een prachtige plek. Veel mensen bezochten reeds de kunstgalerie in Den Haag voor onder andere: 

 

  • Het volgen van schilderles Den Haag - heeft u interesse en staat u te popelen om uw creatieve talenten te ontwikkelen? Dat kan in mijn groepsworkshops of in een individuele les. Het is maar net wat u het fijnste vindt.
  • Het laten maken van kunst in opdracht; bent u kunstverzamelaar of zoekt u een origineel cadeau voor iemand waar u veel om geeft? Een kunstwerk valt zeker in die categorie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en ik ontvang u graag in mijn atelier.
  • Bezichtigingen van mijn exposities: als kunstenaar in Den Haag houd ik regelmatig exposities voor mijn nieuwe werken. Bij alle tentoonstellingen bent u van harte welkom. Elke keer wordt u weer verrast, omdat mijn stijl met de jaren verandert. 

Wilt u meer weten over wat ik met mijn kunst nog meer voor u kan betekenen? Bel, mail of vul het contactformulier in op de website. Ik kom hier zo snel mogelijk bij u op terug. 

 

Meer over mijn atelier

 

Atelier en kunstgalerie Den Haag

Mijn atelier is de plek waar ik schilder, de plek waar mijn gevoel tot leven komt in de kunst die ik maak. In deze ruimte kan ik in alle vrijheid experimenteren en combineren. Bovendien geef ik in deze kunstgalerie in Den Haag regelmatig exposities, waarin ik mijn eigen werk tentoonstel. Bij elke tentoonstelling ben ik zelf aanwezig, zodat ik alle ruimte en tijd heb om uw vragen over de kunstwerken te beantwoorden. 

 

Impressie bekijken

 

Kunstenaar Den Haag

Mode als inspiratiebron

Een grote inspiratiebron van mijn werk is mode. Technieken, materialen, onderwerpen en kleurgebruik zijn voor mij steeds opnieuw voeding om werken tot leven te laten komen. Een expositie is voor mij een catwalk - op zowel een kwetsbare als krachtige manier geef ik mijzelf bloot. Bent u nieuwsgierig naar mijn kunst? Kom dan snel langs in de kunstgalerie in Den Haag.

Kunstenaar Den Haag - kom langs of neem contact op voor een afspraak 

U bent ook welkom voor het volgen van schilderlessen. Tijdens individuele sessies of in groepsverband gaat u op een ware ontdekkingstocht. In korte tijd leer ik u waar uw kracht, passie en expertise liggen. Als kunstenaar Den Haag met een berg aan ervaring heb ik al veel amateurkunstenaars hierin mogen begeleiden. Neem vooral contact op als u interesse heeft om schilderlessen te volgen. 

 

Neem contact op