Slide-ellenaantafel Slide-1 Slide-2 Slide-3 Slide-4 Slide-5

Kunstgalerie Den Haag

Mijn naam is Ellen van Stokkum - kunstenaar Den Haag. Als kunstschilder voel ik mij het meeste thuis in mijn eigen atelier. Hier heb ik mijn natuurlijke habitat gecreëerd. Op deze plek kan ik in alle rust en vrijheid experimenteren en nieuwe creaties tot leven laten komen. Ook mijn cursisten voelen zich hier al snel op hun gemak. Naast dat deze ruimte dient als atelier, is het tevens een kunstgalerie Den Haag. Hier kunt u de werken bewonderen die ik heb gemaakt, zowel voor mezelf als in opdracht. Als u vaker komt zult u vast merken dat de stijl van mijn werken altijd in beweging is, net zoals de flow van het leven. 

 

Meer informatie

 

Kunstgalerie Den Haag

Kunst laten maken in opdracht

Wilt u graag een mooi kunstwerk in huis hebben? Dan ga ik als kunstenaar Den Haag maar al te graag voor u aan de slag. Het is namelijk steeds populairder om een kunstwerk te kopen om verschillende redenen:

  • U wilt graag mooie kunst in uw eigen woning hangen.
  • U bent op zoek naar een bijzonder en kunstzinnig cadeau voor uzelf of voor iemand anders.
  • Kunst wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als een belegging - iets wat met de jaren steeds meer waard wordt.
  • Verzamelwerken; bent u een trouwe fan van de schilderijen die ik maak en verzamelt u graag kunst? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Impressie bekijken

 

Schilderles Den Haag - ontdek de kunstenaar in uzelf

Bent u geïnspireerd geraakt na het zien van mijn werk en smaakt dit voor u naar meer? Ik kan u helpen om de schilder in uzelf te vinden. Dat doe ik al jaren met het geven van groepsworkshops voor amateurkunstenaars. Individuele workshops behoren in kunstgalerie Den Haag ook tot de mogelijkheden. 

Wat kunt u verwachten?

Het is maar net wat u het fijnste vindt. In de individuele sessies in kunstgalerie Den Haag krijgt u net even iets meer aandacht. Gezamenlijk leggen we een kunstzinnige ontdekkingsreis af. Spelenderwijs en kunstzinnig leggen we op een doek uw gevoelswereld bloot. In het begin voelt dit onwennig, maar uit eigen ervaring weet ik dat u ervan zult genieten. 
 
Wilt u meer weten over het maken van kunst in opdracht, individuele of groepslessen voor het leren maken of over de openingstijden van kunstgalerie Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de mail of telefoon. Ik ontvang u graag spoedig in mijn galerie. Kunstgalerie Den Haag is een hybride ruimte waar van alles plaatsvindt op het gebied van kunst. Neem gerust contact op bij interesse in het volgen van schilderlessen, exposities of als u kunst wil kopen. Ik neem snel contact met u op voor een afspraak.

 

Neem contact op