Slide-ellenaantafel Slide-1 Slide-2 Slide-3 Slide-4 Slide-5

Schilderles Den Haag

Schilderles Den HaagZoekt u een creatieve uitlaatklep of bent u vooral nieuwsgierig naar hoe het is om een schilderij te maken? Meld u dan aan voor schilderles Den Haag. In mijn atelier in Den Haag kunt u individuele workshops of groepslessen volgen. Het doel van de lessen is om uw technieken op het gebied van de schilderkunst te verbeteren. Daarnaast is de schilderles Den Haag erop gericht om uw creatieve vermogens te ontwikkelen. 

Mijn naam is Ellen van Stokkum en ik verzorg al jaren schilderles Den Haag. Ik heb jarenlange ervaring in zowel het schilderen van mijn eigen kunst als het opleiden van amateurkunstenaars. Velen gingen u voor en van mijn oud-cursisten heb ik altijd positieve reacties ontvangen. Meld u nu aan voor schilderles Den Haag als u een nieuwe en creatieve uitlaatklep zoekt. 

 

 

Meld u aan

 

Schilderles bij een kunstenaar Den Haag

In deze tijd ligt het leven stil en daar kunnen sommigen moeilijk mee omgaan. Echter helpt creativiteit u uit de sleur. Door middel van het maken van kunst help ik mensen te leven vanuit hun hart in plaats van het hoofd. In de workshops zorg ik ervoor dat u creëert vanuit een flow. De mooiste schilderijen die u maakt zijn degenen die het dichtst bij uw karakter en attitude liggen. Ik begeleid u op de ontdekkingstocht die u aflegt door het maken van mooie schilderijen. 

 

Impressie bekijken

 

Kunstgalerie Den Haag: voor inspiratie en andere invalshoeken

Het mooiste van kunst is, dat u iets leert wat puur voor uzelf is. Daarnaast maakt u dingen die nooit verloren hoeven te gaan. U legt letterlijk uw ziel en zaligheid in een nalatenschap. Staat u te popelen om deze ontdekkingsreis af te leggen? Ik begeleid u hier graag bij. Neem contact op via de mail of telefoon voor meer informatie of om u in te schrijven. 

Schildercursus Den Haag - rust en ruimte om te creëren 

In mijn atelier is een ruimte voor workshops. Daarnaast is het een kunstgalerie waar ik mijn eigen werken tentoon stel. Het is de ruimte om mijn werk te bekijken en te ervaren. Uiteraard kunt u mij altijd vragen stellen wat de betekenis en de belevenis achter mijn werk is. Op deze manier hoop ik u te mogen inspireren. Hopelijk geeft het u handvatten om zelf kunst te maken vanuit een andere invalshoek. Laat u inspireren tijdens mijn exposities. Ik ontvang u graag in mijn kunstgalerie op de data van de tentoonstellingen of op een speciaal gemaakte afspraak. Neem nu vrijblijvend contact op via de mail, telefoon of website.

 

Neem contact op