Kunst te koop

Is je huis toe aan een ‘make over’? Kan de grote wand in het kantoor nog wel wat unieke kleur gebruiken? Mijn atelier herbergt vele schilderijen die wachten op die passende omgeving. Als kunstenares heb ik in tientallen jaren veel vrij werk gemaakt. In uiteenlopende stijlen, gebruikmakend van gemengde technieken, van drieluikjes tot grote doeken. Maar ook bijzondere objecten en installaties.
Maak een afspraak, kom langs en kijk of dat ene originele werk er tussenzit. Laat je inspireren en hang het gerust een tijdje op proef. Natuurlijk kan ik ook eerst bij je komen kijken, horen wat je zoekt en een voorselectie voor je maken. Neem vrijblijvend contact met me op. Alvast een voorproefje.

 

Schilderij gezocht >

1 2 3 4

‘Een statement in huis’

Een bezoeker aan het atelier zocht dit werk Design my own label uit samen met zijn gezin. Het sprak ze duidelijk aan en kreeg een belangrijke plaats in hun huis. “Het hangt op de meest prominente plek in huis, in de eetkamer. Door z’n kleur en formaat vormt het een statement in huis. Voor ons staat het voor de energie van het leven.”

 

Maak een afspraak >

 


Social media

Alles over de workshops en schilderlessen vind je op de Facebook-pagina Vrij Schilderen.

www.facebook.com/vrijschilderen

 

De Facebook-pagina van Atelier Ellen geeft een kijkje op wat mij boeit en bezighoudt, vanuit mijn atelier en daarbuiten.

www.facebook.com/www.lifeisart.nl

 

Op mijn Pinterest borden verzamel ik beelden die mij boeien en inspireren. En ik laat er ook veel eigen werk zien. Neem gerust een kijkje. nl.pinterest.com/atelierellen

 

En voor een uitgebreide kennismaking bezoek je mijn LinkedIn-profiel.

linkedin.com/in/atelierellen